Kompetencer

Skal man forvandle gammelt byggeri til moderne, funktionelle og æstetiske boliger eller erhvervslokaler, har man brug for evnen til at se potentialet og ikke mindst erfaringen i at gennemføre arbejdet. Det har vi hos Hvid. Gennem to generationer har vi arbejdet med renovering af alle typer bygninger, som f.eks. hoteller, erhvervs-ejendomme og lejligheder. Også de fredede.
Derfor kalder vi os specialister på området.

Den stærke og tavse håndværker er død.

Et godt samarbejde kræver god kommunikation mellem parterne. Derfor er vi og vores medarbejdere ikke alene fagfolk med dyb viden på hvert vores område. Vi er også engagerede sparringspartnere, der altid gerne vil tale med dig om dine ideer og forventninger.

Renovering af
fredede bygninger
er en historie for sig.

Vælg altid fagfolk med erfaring på området, hvis du skal renovere eller bygge om på fredede bygninger. Det kræver en sikker hånd, og kendskab til kravene i processen.

Hos Hvid har vi stået for renoveringen af mange forskellige bevaringsværdige og fredede bygninger gennem årene. Det er en del af vores historie.

Hvornår skal du ikke invitere Hvid med i et udbud?

Vi ser os selv som samarbejdspartner, og ikke alene som leverandør. Derfor vil du møde både modspil, nye ideer og et engagement, der går ud over kontrakten hos os. Så hvis du ikke kun leder efter en standardløsning, men en langsigtet og resultatorienteret medspiller, der brænder lige så meget for projektet, som du selv gør, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Planlægning og projektering.

En solid projektplan er fundamentet for et vellykket byggeri. Vores erfarne og kompetente fagfolk arbejder tæt sammen med dig for at imødekomme dine forventninger og visioner. Vi skræddersyr detaljerede planer og projekterer hver enkelt fase omhyggeligt. Derfor ved du altid, hvad du kan regne med i et samarbejde med os.

Fagområder

Vi dækker alle fagområder indenfor byggefagene – lige fra traditionelle håndværk, til de mere specielle som gørtlere og modelsnedkere.

Vi har en betydelig egen egenproduktion med tømrer og snedkere og altid med et hold af lærlinge, hvor netop det at samarbejde med andre faggrupper er en mærkesag i uddannelsen hos HVID. Gennem årene har vi uddannet flere end 200 unge mennesker til faget, og det vil altid være en vigtig del af vores virksomhed.