Projekter

Vi ønsker at skabe resultater, der holder. Det afspejler sig i vores materialevalg og i kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Visionen er at efterlade et positivt, bæredygtigt og vedvarende aftryk til de næste generationer.

Gyldendal,
Renovering af
hovedkontor.

I Pilestræde, i den gamle del af København, blev hovedkontoret renoveret i 2022. Det var et yderst kompliceret projekt, hvor HVID havde hovedentreprisen. Vi sænkede bl.a. hele kælderniveauet med ca. 1 mtr. for at opnå bedre loftshøjde i kælder og stueplan, hvilket kun var muligt med en pilotering ned i undergrunden. Med de specielle jordforhold og de gamle bygninger i indre by, var det en udfordring udover det sædvanlige.

Resultatet blev rigtig godt – og både bygherre og HVID er stolte over resultatet.

Hovedbanegården,
Renovering.

Siden 2017 har vi konstant arbejdet med forskellige hovedentrepriser på en af Københavns smukkeste bygninger.

Vi startede med renovering af nye personalerum. Og vi har lige siden været travlt beskæftiget med vidt forskellige opgaver som udbedring af vandindtrængning til opførelse af de nye elevatorskakte. Og hver gang med dyb respekt for den historisk bygning.

København,
Renovering af lejlighed.

I en fredet ejendom, i det indre København blev en meget nedslidt ejendom bragt tilbage til det mange drømmer om.

Vi renoverer løbende lejligheder for ejendomsselskaber, som AKF Holding A/S, Janssen Ejendomme m.fl.

Duemosepark,
Renovering af tag og facader.

Duemosepark i Farum blev opført i 2014, men var så behæftet med fejl og mangler at der var opstod skimmelsvamp i facader og tag.

Byggeskadefondet konkluderede at alle facader og tage skulle nedrives og genopbygges på ny. Opgaven var både omfattende og kompliceret og blev løst i et fortrinligt samarbejde med Bunch Bygningsfysik A/S.

Hejrevej,
Renovering af kontor.

Her har vi renoveret et kontorbyggeri for AKF Holding.

Vi er specialister i at renovere erhvervsejendomme til kontorer med fokus på lækre detaljer – og hvor økonomien samtidig holdes indenfor et acceptabelt budget.

Disse opgaver udføres som regel i tæt samarbejde med både bygherre og de kommende lejere/brugere.